Radonica Advanced Copywriting-a održala se u Intera TP, u Mostaru, 12. i 13. 10. 2018.

Naslov vježbe: Dođite do svog Samsung A8 Galaxy-a po cijeni samo jedne kave dnevno

Primarne ključne riječi:

  1. Prodaja telefona BiH – 3×2/400×100 – 1,5
  2. Samsung a8 cijena – 3×2/400×100 – 1,5

Sekundarne ključne riječi:

  1. Televizori akcija – 2/400×100 – 0,5
  2. Bh besplatne poruke – 3/400×100 – 1
  3. Ponuda telefona – 2×2/400×100 – 1
  4. Mobilni Internet bh telecom – 4/400×100 – 1
  5. Mobitel shop – 2×2/400×100 – 1

Ciljna publika teksta: Mlađa populacija

Riječi: 405

Cijena Samsung A8 Galaxy-a upravo je ušla u kategoriju “Vjerovali ili ne”! Budući da smo svjesni kako je prodaja telefona u BiH daleko ispod prosjeka u regiji, Vaš BH Telecom odlučio je izvući adut iz rukava. I to s najnovijim telefonom/mobitelom Samsung A8 Galaxy-em.

Ovaj mobitel posjeduje vrhunske karakteristike:

  1. Ekran od 5,6 inch-a, što ga svrstava među najveće ekrane među “pametnim telefonima”
  2. Rezoluciju kamere od 16 MP, drugim riječima, možete uslikati trepavicu u padu.
  3. Nećemo zaboraviti naglasiti da mobitel ima dvije kamere, naravno, nezaobilazna selfie kamera od 16MP, Instagram, Here I am!
  4. Radne memorije od čak 4GB, dovoljno za uporedno surfanje po bespućima interneta uz tihu glazbu s YouTube-a i pisanju nježnih poruka onoj samo tebi znanoj najdražoj osobi.
  5. Baterija od 3000mAh – prevedemo li ovu zamornu tehničku karakteristiku na svima nam poznat jezik, možete u svojim rukama držati svog mobilnog ljubimca čak do šest sati bez prestanka. Domaća zadaća – Alert!

No, to nije sve!

Naš mobitel shop pršti od akcija! Ponuda telefona nije stala samo na Samsungu A8. Uzeli smo si za zadatak da se prodaja telefona u BiH udupla i da na taj način naša država stane o rame sa tehnološkim liderima.

I još nešto

Svi naši mobilni telefoni u sebi imaju integriran mobilni Internet bh telecom-a kao i bh besplatne poruke prema korisnicima svih mobillnih mreža u Bosni i Hercegovini: BH Telecom-a, Eronet-a i Mtel-a.

A za tatu?

Ponuda telefona nije jedino što nudimo u našem mobitel shop-u. Kako bi uopće došli do svog najnovijeg mobitela, nemojte zaboraviti na roditelje. Bliži se Svjetsko nogometno prvenstvo i pravo je vrijeme za novi televizor. U našem izložbenom prostoru na prvom katu Mepas Mall-a u Mostaru su televizori, akcija iz snova s popustima do 49%!

Prava prilika se ne propušta.

Nemojte zakasniti po svoj novi mobitel! Kao što nam se dogodilo s prethodnikom, Samsung Galaxy-em A7, mnogi naši korisnici su ostali bez svog najboljeg asistenta u svakodnevnom životu i čekali su na novu seriju prilično dugo.

Požurite i već danas krenite upoznavati svog najboljeg prijatelja.

Naše radno vrijeme je od osam ujutro do 16 poslijepodne. No, budući da smo svjesni da svi naši korisnici ne mogu doći u tom vremenu, odlučili smo produžiti radno vrijeme u trajanju ove akcije.

Stoga, do kraja mjeseca radimo do 7 navečer.

Sada vas više ništa ne sprječava da dođete do novog Galaxy-a.

A da krenete odmah?