Naslov maila / newslettera: Ponuda godine samo za vas! Pssst, nikom ni riječi!

Jeste li spremni čuti nešto nevjerojatno? Nešto što će vas oboriti s nogu? Jeste li spremni za ponudu koju ne možete odbiti?

Naime, što ako bismo vam garantirali kako ćete u roku od tri mjeseca obogatiti svoj život s adekvatnim poznavanjem određenog stranog jezika?

Znači, u roku od 90 dana, govorit ćete, pisati i razumjeti engleski, njemački, španjolski ili talijanski jezik do te mjere da ćete moći sudjelovati u razgovorima o raznim društvenim temama te ćete se moći sporazumjeti u većini situacija s govornicima tog stranog jezika.

Uložite tri mjeseca svog vremena, dva puta tjedno po 90 minuta i GARANTIRAMO vam da ćete propričati engleski, njemački, španjolski ili talijanski do te mjere da ćete i sami sebe zadiviti.

Copywriting vježba pisanja newslettera za školu stranih jezika

PAZITE SAD:

Ako u ta tri mjeseca ne postignete željeni nivo poznavanja odabranog stranog jezika, ne samo da ćemo vam vratiti novac koji ste uložili u tečaj već ćemo vam pružiti dodatna tri mjeseca, potpuno besplatno!

Zamislite, pred vama je nevjerojatna prilika, prava win-win situacija.

Ili ćete unaprijediti svoje znanje stranog jezika koje ćete moći pokazati svojim prijateljima već ovo ljeto tijekom zajedničkog putovanja i obilazaka nekih od europskih i svjetskih must see destinacija ili ćete dobiti, POTPUNO BESPLATNO, dodatna tri mjeseca učenja i svoj novac nazad za uložena prva tri mjeseca, što znači da ćete imati šest mjeseci BESPLATNOG školovanja u školi stranih jezika XY.

Do you speak english, copywriting vježba za školu stranih jezika

Školi koja je od svog osnutka, 2000 godine, iznjedrila na tisuće novih poliglota i čiji stručni tim čine diplomirani profesori stranih jezika i izvorni govornici. Školi kojoj su povjerenje ukazale brojne domaće i međunarodne tvrtke i organizacije koje svoje djelatnike iz godine u godinu šalju na edukacije i dodatno usavršavanje iz engleskog, njemačkog, španjolskog i talijanskog jezika.

Naša XY metoda učenja stranih jezika temelji se na iskustvu i kontinuiranom prilagođavanju trendovima u nastavi stranih jezika.

Naglasak ove metode je na izravnoj komunikaciji i cilj joj je ovladavanje komunikacijskim vještinama odabranog stranog jezika.

Zbog toga polaznici naše škole stranih jezika prolaze kroz različite korake tijekom stjecanja znanja uz širok raspon tehnika učenja i aktivnosti.

Do you speak german, copywriting vježba za školu stranih jezika

Ako ste u čitanju ovog maila došli do ovih redaka, to znači da smo vas zainteresirali za ovu nezamislivo dobru ponudu.

Naravno,

Sve što je dobro kratko traje!;

Tko rano rani, dvije sreće grabi!;

Early to bed, early to rise!;

Morgenstund hat Gold im Mund!;

Il mattino ha l’oro in bocca!;

A quien madruga, Dios le ayuda!;

itd., da ne nastavljamo s poslovicama i uzrečicama koje se svode na isto, a to je:

Ponuda traje do kraja mjeseca te je potrebno odgovoriti na ovaj mail s potvrdnim odgovorom na pitanje:

Prihvaćate li ponudu koja se ne odbija? i u mailu navesti ime, prezime, broj telefona i strani jezik na koji se prijavljujete.

Tečajevi stranih jezika, ovisno o grupama i predznanju iz ulaznog testa, kreću početkom idućeg mjeseca, a za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju na naš besplatni info broj

000 000 000

Kao i na mail: info@xy.com

Požurite i javite se, za tri mjeseca postajete bogatija osoba jer

Vrijediš onoliko koliko stranih jezika govoriš!